Bozüyük belediyesi tüm Türkiye’ye örnek oldu

featured

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hızla yayılan corona virüsten (Covid-19) korunmada sosyal izolasyon görevini başarı ile yürüten Bozüyük belediyesi, bu seferde belediye ekipleri tarafından Bozüyük’te faaliyet gösteren tüm dolmuş görevlilerine, ücretsiz olarak dolmuşa binen maskesiz vatandaşlara verilmek üzere maske kutularını dağıttı.

Ülkemizde ilk kez 11 Mart’ta görülen corona virüs bugüne kadar 2.017 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden oldu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe aralığını korumanın, toplu taşıma aracı olan dolmuşlarda yolcu aralık mesafesinin düştüğü göz önüne alındığında, halk dolmuşların haftada dört gün dezenfekte edilmesi, dolmuş duraklarının yıkanarak dezenfekte edilmesi, dolmuşlara maskesiz vatandaşlara verilmek üzere şöförlere verilen maske kutuları gibi uygulamaların yanında, salgından dolayı kapatılan dükkan sahipleri, telefon ile tek tek aranılarak yanlarında çalıştırdıkları personele verilmek üzere gıda ve erzak pakedi, hazırlayarak teslim etmesi, halkımız arasında büyük takdir toplarken, Türkiye’yede örnek oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Bozüyük Dolmuşçular derneği başkanı Ender Güven “Halk sağlığını düşündüğü için ve bu zor günlerde halkının, bizlerin yanında olan Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!