BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI ‘2018 YILININ EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI’ SEÇİLDİ

featured

Kent Başkan adlı Türkiye genelinde aylık yayın yapan belediye haber dergisinin düzenlediği, Marmara Bölgesindeki ilçe belediyeleri kategorisinde yapılan online anketlerde en çok oy alan Belediye Başkanları içinde yer alan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, bu önemli ödülün sahibi oldu. Başarılı çalışmalarıyla yerel ve ulusal bazda sürekli adından söz ettiren Başkan Bakıcı, “Türkiye’nin dört bir yanından yerel yöneticilerin katıldığı bu platformlarda ilçemizi temsilen bulunmaktan gurur duyuyorum. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, desteklerini bizden esirgemeyen ve bizlere her zaman güç veren tüm Hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Marmara Bölgesi’ndeki ilçeleri kapsayan ankette en oy alarak bu ödüle sahip olmak bizlere nasip oldu. Ödül törenine katılan eski Bakanımız mevcut TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanımız Hakan Çavuşoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı ve organizasyona ev sahipliği yapan Bilecik Belediye Başkanımız Nihat Can’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Programda konuşan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ödüle layık görülen tüm belediye başkanlarını kutlayarak “Eskiden belediyecilik denilince akla gelen kaldırım taşı, kanalizasyon, çöp toplama idi. Açıkça ifade edeyim ki bu paradigma İstanbul gibi bir metropole belediye başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan ile değişmiştir. Bunu söylerken kötüyü göstermek için değil, iyiyi göstererek özendirmek için söylüyorum. Bu ülke, belediye kamyonlarına bombalar yüklenerek güvenlik güçlerimizin şehadet şerbetini içtiği günler gördü. Eğer konu vatansa, memleket ise birlikte beraberce yürüyeceğiz. Bir olalım, beraber olalım. Hep birlikte Türkiye olalım” dedi. Programda konuşmaların ardından Türkiye genelinde yapılan online anket sonuçlarına göre dereceye giren belediye başkanlarına ödülleri verildi.

“Kent Başkan 2018 Ödül Töreni” Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Türkiye’nin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!