Başkan Çelik; “Hep birlikte Bozüyük’ü büyüteceğiz”

featured

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına Başkan seçilen Veli Çelik, teşekkür mesajı yayımladı.

Mesajında Başkan Çelik; “Seçim neticesinde ortaya çıkan sonuç üyelerimizin bize olan güveninin, teveccühlerinin en somut göstergesidir. Bu sonuç geleceğe dönük ümitlerimizi arttırdı. Seçim dönemi geride kaldı, kırgınlık- dargınlık yoktur. Bizler tecrübelerimizle birlikte ağır bir sorumluluk aldığımızın farkındayız. Bu bir bayrak yarışıdır” dedi.

Başkan Çelik, yayımladığı mesajına şöyle devam etti; “Meclis Kurulu üyelerimize ve Odamız çalışanlarına da gerçekten teşekkür ediyorum. Önceki dönem ilimiz ve bölgemiz için birlikte çalıştığımız, bu dönem devam edemeyeceğimiz, aramızda olan- olmayan ancak bizlere desteklerini sürdüreceklerini bildiğimiz yol arkadaşlarımıza gerçekten teşekkür ediyorum, ebediyete intikal eden arkadaşlarımızı da saygı ve rahmetle anıyorum.

“Bozüyük’ün hizmetkarı olmaya devam edeceğim”

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak ekibimle birlikte şimdiye kadar olduğu gibi yarın da ilçemizin sanayi ve ticaret dünyasının daha fazla pay alan, ekonomik gelişmeleri Bozüyük menfaatine etki edecek şekilde yönlendirmeye çalışan ve de Bozüyük ekonomisinin gelişmesi vizyonuyla tüm çalışmalarını yapan görev tanımımız olacaktır.

Ülkemizin çok değerli kurumlarından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni oluşturan 365 Oda ve Borsanın yöneticilerinden biri olmanın sorumluluğunun farkındayım. Bu farkındalıkla yenilikçi, öncü, şeffaf, kaliteli ve dinamik anlayışla yeni dönemde de tüm üyelerimizin ve Bozüyük’ün hizmetkarı olmaya devam edeceğim. Yeni ticaret imkanları, yeni eğitimler, projeler ve yeni ufuklarla Ticaret ve Sanayi Odasındaki görevimi sürdüreceğim.

“ Hep birlikte Bozüyük’ü büyüteceğiz”

Yeni bir döneme girdik. Bu dönemde de hedeflerimizden şaşmayacağımıza eminim. Siz değerli üyelerimiz ve halkımız ile hep birlikte Bozüyük’ü büyüteceğiz. Bozüyük büyürse bölgemiz büyür, bölgemiz büyürse ülkemiz büyür hedefimizden sapmayacağız. Seçim öncesinde, seçimde ve bugün bizlerin yanında olan, seçimlerimizde çok büyük olumsuzluklar yaşanmaması için katkı veren tüm üyelerimize, odamıza sahip çıkarak sorumluluk ve vefa örneği gösterip demokratik bir şekilde oy kullanan üyelerimize, güven vererek yanımızda olduğunu hissettiğimiz tüm dostlarımıza, çalışmalarımızı kamuoyuna aktaran yerel ve ulusal tüm basın mensuplarına, Seçim Kurulu Üyelerine, güvenlik güçlerimize ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum”

 

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!