ev ekonomilerine ve ihtiyaç sahiplerine destek oluyorlar

featured

Bozüyük Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları Başkan Vekili Rukiye Turhan’; “Kadınlarımız el emeklerinin hakkını kazanıyor, hemde durumu olmayan ailelere destek sağlıyorlar” dedi.

 

Kadınlarına, çocuklara ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik bir çok proje gerçekleştirdiklerini belirten Turhan”; Kadınlarımızın önünün açıldığı emeklerinin karşılığını aldığı güzel bir projeyi daha hayata geçirdik” diye konuştu.

Turhan; “Bu projemizin uzun soluklu olacağına inanıyoruz. Kadınlarımız hem üretiyor hemde onlar için düzenlenen Kurslarımızda birbirleri ile vakit geçirip kaynaşıyorlar. Bu kurslarımıza katılan kadınlarımızın ürettiği el emeklerini Bozüyük kapalı pazar da hanımeli pazarında salı ve cumartesi olmak üzere 2 gün satışa çıkarıyoruz.Kadınlarımızın Mutfağına, okul ihtiyaçlarına, manav market tüm alışverişlerinde destek olurken,ihtiyaç sahibi ailelerimize, okumak için mücadele veren çocuklarımıza ve sessiz canlarımız da can suyu olacak. Kadın kolları olarak tüm halkımızı tüm kadınlarımızı hem kursumuza hem de hanımeli pazarındaki sergimize bekliyoruz.

Bu yaptığımız çalışma da bizlere destek olan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Levent Susam’a ,Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılarımız Aysel Oğul ve Rıdvan Güner’e , sergimizin pazarda yer almasını sağlayan Bozüyük Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na, Belediye Başkan Yardımcımız Ali Şahinoğlu’na, Kurs hocalarımız Hamiyet Nilifer’e , Fatma Dal’a ve Zeynep Karasu’ya teşekkür ederiz” dedi.

 

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!