Başkan Bakkalcıoğlu’ndan dolmuş zammına açıklama

featured

Odalardan gelen 50 kuruşluk öğrenci zammının 25 kuruş olarak verildiğini, normal vatandaşa da 50 kuruş zam yapıldığını belirten Bakkalcıoğlu, hergün akaryakıta gelen zamlardan dolayı minibüsçü esnafının da kollanması gerektiğini aktardı.

Geçtiğimiz günlerde “Belediye’nin hattını kullanan dolmuşlara Belediye’den ilintisiz bir şekilde böyle bir belirleme yapılmasını kabul etmiyorum” diye konuşan Başkan Bakkalcıoğlu, Odaların aldığı dolmuş zammı kararını değil Belediye’nin kendi kararını uyguladıklarını belirtti. Başkan Bakkalcıoğlu, art arda gelen petrol zamlarından dolayı dolmuş ücretlerine zam uygulanmasını kabul ettiğini söyledi.

Öğrencilere indirim uygulandığını söyleyen Başkan Bakkalcıoğlu, “Şoförler Odası öğrenci taşımacılığını 2.25 TL istemişti fakat biz 2.00 TL olarak uyguladık. Öğrenciyi koruduk” derken, normal tarifeye 2.50 verilen zammın ardı ardına akaryakıta gelen zamlar yüzünden minibüsçü esnafını da kollamak adına zam yapıldığını belirtti.

Bozüyük’te yeni fiyat tarifesine göre 1.75 TL olan öğrenci dolmuş ücreti zamlanarak 2.00 TL’ye, 2.00 TL olan normal tarife ücreti ise 2.50 TL’ye yükseldi. Yapılan bu yeni zam uygulaması Bilecik ile aynı rakamlara denk gelmiş oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!