BAŞKAN BAKICI, ÇARŞI MAHALLE SAKİNLERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

featured

Çarşı Mahalle set başında vatandaşlar tarafından düzenlenen kahvaltı sofrasına konuk olan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu eşlik etti. Düzenlenen kahvaltıda konuşan Başkan Bakıcı, ” Öncelikle bu güzel Pazar sabahında bu sıcak kahvaltı sofrasına bizleri de davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum.

Bizler göreve geldiğimiz günden bu güne her zaman yapılan projelerde, o mahalle sakinlerinin taleplerini kendimize rehber aldık, istişare içinde hareket ettik, sizlerin görevlendirdiği yöneticiler olarak, önceliğimiz sizin taleplerinizdir” dedi.

Düzenlenen buluşmada yaklaşık olarak 100 vatandaş ile bir araya gelen Başkan Bakıcı, kahvaltının ardından vatandaşlar tarafından yöneltilen soruları yanıtladı. Çarşı mahalle için hazırlanan kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi veren Başkan Bakıcı, yöneltilen istek ve talepler doğrultusunda notlarını aldı. Güçlü bir Bozüyük için çalıştıklarını belirten Başkan Bakıcı, “Bozüyük potansiyeli ve barındırdığı insan gücü ile geleceğe emin adımlarla ilerliyor, bu doğrultuda kentin alt yapısından konutuna, yollarından parklarına pek çok faktörü çok iyi planlamalı ve yapılacakları en iyi şekilde yerine getirmeliyiz” dedi.

Buluşmanın ikinci ayağında vatandaşlar ile birlikte Bozüyük Şehir Müzesi’ne geçen Başkan Bakıcı, burada vatandaşlar ile birlikte sohbet etti. Çarşı Mahalle sakinleri Başkan Bakıcı’ya taleplerini birinci ağızdan dinlediği için ve kendileri ile yakından ilgilendiği için teşekkür ettiler. Kahvaltıda bulunan çocukları da sevindirmeyi ihmal etmeyen Başkan Bakıcı, beraberinde getirdiği oyuncakları çocuklara hediye etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!