%37 – %38’lerde olan temerrüt faizlerini %20’lere indirdik

featured

TESKOMB Başkan Vekili Sınırlı Sorumlu 7.Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifler Birliği Başkanı Bahri ŞARLI istişare toplantısını Bozüyük’te yaptı
Bahri Şarlı yaptığı konuşmada “7.Bölge Birliğimiz Bursa, Bilecik, Kütahya 45 kooperatiften oluşmakta. Bölge Birliğimizin Yönetim Kurulu Toplantılarını İl ve İlçelerimizde yapıyoruz. Bozüyük Kooperatifimiz’de bu bölgede başarılı kooperatifimizden bir tanesi . Toplantımızı arkadaşlarımızla yapacağız hem de hasret gidereceğiz, dertleri sıkıntıları varsa onları gidereceğiz. Ekonomik şartlarda sıkıntı çekmekteyiz. Bu durumu kısa zamanda atlatacağız. Ankara’da Merkez Birliğinde Genel Başkan Vekili olarak görev yapmaktayım. Borcunu ödeyememiş kooperatif ortaklarımızın icraya intikal eden temerrüt faizlerinde büyük bir indirim yaptık. Aşağı yukarı %37 – %38’lerde olan temerrüt faizlerini %20’lere indirdik. Bu günden itibaren değil geriye dönük olarak yapılacaktır. İcraya intikal etmiş arkadaşlarımıza büyük bir nefes aldırmış olacağız. Esnaf bu ülkenin temel direği, ne kadar güç verirsek , kuvvet verirsek Türkiye’de o kadar güçlenir” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!