23 yıldır süren Bozüyük atış poligonu’nun yılan hikayesi

23 yıl önce devletten gelen ödenek Bozüyük'te yapılması istenen atış poligonu için harcanması gerekirken, ne hikmetse bu para Bilecik atış poligonunun tamamlanması için harcanmış, hiçbir yetkilininde buna gıkı çıkmamış. 23 yıldır yapılması gereken Bozüyük atış poligonu ise yılan hikayesine dönmüş.

featured

Bozüyük’te ilk atış poligonu yeri saraycık yolunun sol kısmında şu anki Manişar mevkisinde 50 dönümlük biryerde bulunmdaktaydı. Daha sonra yeri değiştirilerek çeşitli yerler araştırılarak Bozüyük kızıltepe de bulunan yer uygun görüldü. 1998 tarihinde yapımı için bakanlık tarafından ortalama 20 000 Tl bu yapılacak poligon için bütçe ayrıldı.

Daha sonradan da Bozüyük poligonu için aktarılan ödenek bir anda Bilecik il özel idaresine aktarılarak, Bilecik’teki yapımı devam eden poligonun tamamlanması için Bozüyük için verilen para kullanıldı. Daha sonra Bilecik İl Özel İdare, Bozüyük’te yapılması gereken poligon çalışmalarına başladı, ancak ne hikmet ise 1998 yılından buyana bu poligon hala tamamlanamadı.

Bozüyük Haber Ajansı olarak soruyoruz !

1998 tarihinden bu yana 23 yıldır Bozüyük’te tamamlanamayan atış poligonu ne zaman yapılacak? Peki bunun arkasına düşmekle, araştırmakla görevli kurum veya kuruluşlar 23 yıldır ne yaptılar? Bu poligon neden tamamlanamıyor! Bozüyük’teki avcı ve atıcılarımıza bir atış poligonu bile çok mu görülüyor ?


Malatya swingers
Mersin swingers
Gaziantep swingers

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!