21 Şubat saat 21’de tüm tüketicileri 9 dakika ışıkları söndürmeye davet ediyoruz

featured

Konu hakkında açıklama yapan Bozüyük Tüketici Hakları derneği başkanı Hayrettin sabırlı “Başta enerji olmak üzere elektrik faturalarındaki fahiş zamlara karşı 21 Şubat 2022 günü saat 21.00 de tüm tüketicilerimizi 9 dakika sürecek ışıkları söndürme eylemine davet ediyoruz. Ekonomik krizin, enerji hakkımızın bir avuç şirketin karı için piyasalaştırılmasının, elektriğin toptan satış bedelinin üzerine eklenen şirket bedellerinin faturasını bir ayda eriyen ücretlerimizle ödemek istemiyoruz” dedi.

Açıklamasına devam eden Başkan Sabırlı” Ayrıca anayasa’ya, mevzuata, evrensel tüketici haklarına, kamu yararına ve sosyal devlet anlayışına tamamen aykırı olan fahiş elektrik zamlarını getiren Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun kararlarını yürütmesinin durdurulması ve iptali için dava açan Türkiye Barolar Birliği’ni de kutluyoruz ve yanlarındayız” diye sözlerine ekledi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!