Yetkili servis olarak tanıtıp maddi zarara uğratıyorlar!

featured

Havaların soğumasıyla birlikte makinelerin genel olarak bir bakımlara ihtiyaç duyulduğunu belirten  Erkanlı; “ Özellikle kombinin bakımı diğer makinelerden daha çok ve daha fazla ihtiyaç duyulan bir alet.  Çünkü mesaisi çok yüksek. Ortalama kasım aylarından mart ayına kadar sürekli çalışan bir alet. O yüzden kombilerin bakımları önemli” diye konuştu.

Erkanlı; “Yetkili olmayan kişiler tarafından müşterilere ulaşıp, bir şekilde telefon numaralarını temin edip ulaşıyorlar. Onlara yetkili olduklarını ikna ediyorlar. Evlerine girip o kişiler maddi zarara uğrattıkları konusunda tüketiciler tarafından bazı duyumlar alıyoruz.  Bu durumda müşterilerin her hangi bir sorun yaşamamaları için bölgesinde bulundukları yetkili kişilere bir şekilde ulaşıp, onların gerçekten yetkili olup olmadığını anlamaları gerekiyor. Onu da net öğrendikten sonra işlem yaptırmaları onlar için daha iyi olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!