Tekrardan başkan seçildi

featured

Bilecik Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Dernek üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıda önceki dönem başkanlık yapan dernek başkanı İsmail Düşünen güven tazeleyerek oy çokluğu ile yine başkan seçildi.

Seçim sonrası açıklama yapan Dernek Başkanı İsmail Düşünen;”Bizler bu derneğimizi kurarken tüm haklarımızı alana kadar mücadele etmeye söz verdik. İlk önce gönüllü olarak başladığımız bu davamızda bizlere inanan bizlere güvenen dernek üyelerimizin yeni bir mağduriyet yaşamaması için 08.09.1999 tarihinden önceki haklarımızın bize iadesini istiyoruz.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak liderliğinde bu davamızda sonuna kadar mücadele edeceğiz.Şahsım adına bana yeniden bu görevi layık gören dernek üyelerimize teşekkürler ediyorum.Bir önceki dönemde başkanlık yaptığım derneğimizde, haydi arkadaşlar gidiyoruz dediğimde bana nereye demeyen, nezaman gidiyoruz diyerek maddi manevi fedakarlık gösterek hep yanımda olan dernek yönetimindeki saygı değer arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Yaşasın EYT kardeşliği” dedi.

 

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!