Kafe Onbirbuçuk’ta bilgi yarışması heyecanı

Bozüyük'te faaliyet gösteren Kafe Onbirbuçuk, düzenledikleri bilgi yarışması ile kafe bazında Bozüyük'te bir ilke imza attılar.

featured

Kafe Onbirbuçuk’ta, 3.sünü düzenledikleri ve her yaştan yarışmacının hazır bulunduğu bilgi yarışmasında heyecan doruktaydı. 40 genel kültür sorusundan oluşan yarışmada, kazananlara Atatürk’ün NUTUK kitabı hediye edildi.

Konu hakkında bilgi veren Kafe Onbirbuçuk’un sahibi ve yarışmayı düzenleyen Nevin Helvacı yaptığı açıklamada şunları belirtti;
“Kafeteryamızda müşterilerimize güzel vakit geçirtmenin yanında, etkinlik olarakta birşeyler yapalım dedik. Müşterilerimizin önerileri doğrultusunda bu bilgi yarışmasını düzenledik. Şu an 3.sünü düzenlediğimiz bu yarışmada kazanan müşterilerimize ulu önder Atatürk’ün NUTUK kitabını hediye ettik. Çok mutluyuz, bu yarışmaların daha da devamı gelecek. Müşterilerimiz veya yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlarımız bizi sosyal medyadan takip edebilirler” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!