Bozüyük’te ilk yapacağımız demiryolunu yer altına almak olacaktır!

Bozüyük Belediyesi tarafından4 Eylül Sosyal ve Kültürel Tesisi’nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan CHP Bilecik Milletvekili ve milletvekili adayı Yaşar Tüzün seçilmesi halinde Bozüyük'te yapacağı projeleri açıkladı.

featured

Bozüyük Belediyesinin düzenlediği iftar programında CHP Bilecik Milletvekili ve milletvekili adayı Yaşar Tüzün şunları belirtti;

“Kıymetli hemşehrilerim 14 Mayıs’ta ülkemiz için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bu kişilerin seçimi değil bu bir sistem değişikliği, bir rejim değişikliği seçimi. Bu yüzden sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu son 3 yıldır farklı farklı siyasi partilerle görüşerek 2023 yılı seçimlerine hazırlık yaptı. Onların düşüncelerini aldı, onlarla istişare etti.

Türkiye’nin tüm sorunlarına çözüm bulmak adına toplam 2300 maddeden oluşan bir mutabakat metnini 6’lı masa olarak imzaladılar. Aklı egemen kılmanın faydaları ve amaçlarının ne olduğunu sizlerde çok iyi biliyorsunuz. Beni ve partimizi seçimlerde bu kentte birinci yaparak beni onurlandırdınız. Hepinizin siyasi kimliğine asla bakmadan her türlü desteğe hazır olduğumu belirtmek istiyorum.

Geçmişte muhalefet partisi olarak pek çok hizmeti gerçekleştirmek istedik. Bu kentin gelişmesi ve büyümesi için çok çalışmak öncelikli görevimiz, iktidar olduğumuzda Bozüyük’te ilk yapacağımız bu demiryolunu yer altına almak olacaktır.

Yine özellikle sanayi kenti olan Bozüyük’ümüze 2. Sanayi bölgesinin kurulması için gerekli katkı ve desteği vereceğiz. Bozüyük sanayi kentinin yanında birde öğrenci kenti olmalı, inşallah iktidarımızda en az 2 fakültenin ilçemize getirilmesi sözünü veriyoruz. Milletimizin makûs talihinin yenildiği Metristepe’nin milli park olması için gerekli çalışmayı gerçekleştireceğiz” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!