Bozüyük Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim müdürlüğü arasında “Hayat boyu öğrenme faaliyetleri” ile ilgili protokol imzalandı

Bozüyük Belediyesi ve Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, halk eğitim faaliyetlerinin düzenlenmesinde işbirliği ile ilgili protokol imzalandı.

featured

BOZÜYÜK BELEDİYESİ VE BOZÜYÜK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA HAYAT BOYU ÖĞRENME FAALİYETLERİ İLE İLGİLİ PROTOKOL İMZALANDI

Bozüyük Belediyesi’nde gerçekleşen imza töreninde Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali ŞAHİNOĞLU, Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Levent Susam hazır bulundular.

Protokol ile ilgili Mehmet Talat Bakkalcıoğlu; Protokolün genel amacı halkımıza yönelik açılacak kurslarda Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile güç birlikteliği sağlayarak daha verimli çalışmalarla Bozüyük halkına hizmet etmektir dedi.

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut DEMİR; Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi olarak, “her zaman, her yerde, herkes için eğitim” anlayışıyla merkez binalarımız dışında, halkımızın talep ettiği her alanda, her yerde (okul, camii, mahalle konakları vb) kurs açmaktayız, protokolün Bozüyük’ümüze hayırlı olmasını dilerim dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!