AMATÖR FUTBOL TURNUVASI SONUÇLANDI

featured

AMATÖR SPOR HATFASI NEDENİYLE BOZÜYÜK’TE DÜZENLENEN FUTBOL TURNUVASINA  12 KULÜP 350 sporcusu ile KATILDI.

 

KATILAN 12 KULÜP  6 TAKIMLI İKİ GURPTA MÜCADELE ETTİ.  Toplam 350 sporcunun  ve 12 kulübün katılımıyla toplam 32 müsabaka sonunda dereceye giren kulüpler belirlemnmiştir.

BEYAZ GRUPTA  Bursa spor, Bozhüyük spor, Kütahya spor, Tavşanlı Erdemspor, İnegöl spor, ve Bilecik spor.

KIRMIZI GRUPTA  Eskişehir spor, DSİ Bentspor, Kafkasspor, Anadolu Üniversitesi, Vitra spor ve Güneş spor.

Kendi aralarında yapmış oldukları müsabakaların sonunda Beyaz Grupta Bursa spor 16 puan ile birinci, Bozhüyük spor 12 puanla ikinci olarak finale kalmışlardır.

Kırmızı grupta Eskişehir spor 12,  DSİ Bentspor 12 puan toplayarak averjla yükselerek finala kalmışlardır.

 

 

Final müsabakasında  Bursa Spor – Eskişehir spor grup birincileri olarak  1 ve 2 lik müsabakasında Bursa Spor Eskişehir sporu 1-0 yenerek turnuva birincisi Bursa Spor oldu. Grup İkinciside Eskişehir spor oldu.  Üçüncülük müsabakasında grup ikincileri DSİ Bent spor _ Bozhüyük spor mücadele ederek DSİ Bent spor 3- 1 galip gelerek turnuva üçüncüsü , Bozhüyük Sporda turnuva dördüncüsü olarak müsabakalar sona erdi. Turnuvaya katılan dereceye giren kulüplere  madalyalarını ve kupalarını Bozüyük KAYMAKAMI  Sayın Adem ÖZTÜRK   taktim etti.  Daha sonra diger kulüplere de madalya taktimi yapılarak toplu resim çekilerek turnuva sona erdi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!