Yeterki halkımız bize desteğini göstersin

featured

10 Aralık 2019 tarihinde faaliyet hayatına başlayan Bozüyük İşitme Engelliler derneği, işitme engelli vatandaşlarımızın toplumsal ve kamusal alanlarda yapılan kişisel çalışmaları ve girişimleri, dernek çatısında birleştirmek, işitme engellilerin engellerini kaldırmak en büyük hedefleri. Başkanlığını Abdullah Erol’un yaptığı Derneğin yönetim kurulunu Ümit Erkan Başkan Yardımcısı, Emre Karakuş Sekreter, İsmet Sıtkı Arı ve Göksel Porta Yönetim kurulu üyesi olarak oluşmakta.

Dernek başkanı Abdullah Erol yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Yeni Mahalle Pehlivan sokak No:3D bulunan derneğimize katılımlar sürmektedir. Üyelerimizin işitme cihazı, pil, bakım onarım, kulak kalıbı, yeni cihaz ihtiyacı olanlar için indirimli anlaşmalar yapılmış olup, üyelerimizin, giyim, gıda vb. ihtiyaçlarını karşılayacak gerekli market ve mağazalarla indirimli anlaşmalar yapılmış bulunmaktadır.

Biz Bozüyük’te yaşayan halkımızla beraber kültürel, sportif ve sosyal alanda birlik ve bütünlük içinde bir toplum oluşturmak için derneğimizin üzerine düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Yeter ki halkımız bizden desteğini esirgemesin. Elinde işitme engelli raporu bulunan Bozüyük ve Bilecik bölgesindeki kardeşlerimizi üye olmaya davet ediyoruz” dedi.

Bozüyük İşitme Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Kültürel Etkinlikler ve Gençlik Spor Kulübü derneği telefonu; 0539 563 4396

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!