YETENEĞİNE GÜVENEN GENÇLER ! BU HABER SİZİN İÇİN

featured

Bozüyük Belediyesi, yeni bir atak yaparak 18-30 yaş arası sanata ilgi duyan gençlerle Bozüyük Belediye Tiyatrosunu hayata geçiriyor. Bozüyük’de yerleşik tiyatronun ilk adımını oyuncu seçmeleri ile atarak kendi oyuncularını seçecek olan Bozüyük Belediye Tiyatrosu, seçtiği öğrencilerine ise 2 yıl süren yoğun bir eğitim verecek.

İki yıllık eğitim sürecinde, Sahne ve Oyuculuk, Geleneksel Türk Tiyatrosu, Çocuk Tiyatrosu, Ses ve Konuşma, Şan, Dans, Doğaçlama gibi uygulama derslerinin yanı sıra, Yönetmenlik, Dünya Tiyatro Tarihi, Türk Tiyatro Tarihi, Oyun Yazarlığı ve Dramaturji gibi kuramsal dersler verilecek. Ayrıca eğitim süreci boyunca, çeşitli branşlarda atölye çalışmaları ve Workshoplar ile eğitimler desteklenecek.

Son Tarih 12 ŞUBAT 2020

Deneyimli eğitmen kadrosu ile verilecek eğitimler sonucunda yetiştirilen nitelikli öğrenciler Bozüyük Belediye Tiyatrosu’nun oyuncu kadrosunu oluşturmuş olacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!