Vatandaş soruyor; Namaz kıldığımız yerde böyle iğrençlik olurmu ?

featured

Bozüyük kapalı pazar içerisinde bulunan mescidin , yan tarafındaki tuvalet ile bitişik oluşu ve tuvalet içerisindeki pisuvar ların ibadet edenlere doğru oluşu kapalı pazar esnafı ile Bozüyük halkımızda kapalı pazarın kurulduğu ilk günden bu yana tepki oluşturmuştu.

PİSUVARLAR NAMAZ KILANLARA DOĞRU

Kapalı Pazar esnafı ile Bozüyük halkımızdan bazı kişiler muhabirimize vermiş olduğu demeçte ” kapalı pazar içerisindeki mescid de ibadetimizi yaparken o esnada duvarın arkasında bir tuvaletin olduğunu ve birilerinin de pisuvarlara tuvaletini yaptığını, işin kötüsü pisuvarların ibadet edenlere doğru olduğunu bildiğimiz için namazlarımızı kapalı pazarın mescidinde artık kılmıyoruz. İbadet yerine böyle saygısızlık , böyle iğrençlik olurmu ? Çok daha önceden defalarca bizler bu konuyu yetkililere anlatmıştık, ama bir çözüm getiremediler” dediler.

ŞİKAYETÇİ OLAN VATANDAŞLAR SONUNA KADAR HAKLI! İBADET EDENLERE BÜYÜK SAYGISIZLIK

Şikayetçi vatandaş larımızın demeçlerini aldıktan sonra Bozüyük Belediyesi ne giderek Belediye başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile şikayet edilen konu üzerine görüştük. Başkan Bakkalcıoğlu şikayetçi olan vatandaş ların sonuna kadar haklı olduğunu, pisuvarların namaz kılan insanlara doğru olmasının akla ve mantığa , en önemlisinin ibadet edenlere karşı büyük saygısızlık olduğunu belirtti. Konu üzerinde derhal bir çalışma başlatacağını, bu ayıbın biran önce gidereleceğini belirtti.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!