Vatandaş diyor ki; Amaç küçük esnafı bitirip, zengini iyice zengin yapmak

featured

Bozüyük Haber Ajansı muhabirimizi arayan çok sayıda vatandaşımız, hafta sonu sokağa çıkma yasağının öncesindeki, özellikle Cuma günleri yaşanan süpermarket’lerde yaşanan izdihama dikkat çektiler. Sosyal mesafenin uygulanmadığı bu alışveriş yerlerinde, girişlerinde müşterilerin ateşlerinin ölçülmediği, HES kodunun sorulmadığı, sayı ile alınmadığı gelen şikayetler arasında.

Küçük esnaf pandemi den dolayı sürekli denetlenirken, büyük market zincirlerine bu denetimlerin olmayışı vatandaşlarımız tarafından akıllarına şu soruyu getiriyor; “virüsün en çok yayıldığı yer, zenginlerin marketler zincirlerine neden yasak gelmiyor? Buralarda vürüs yayılmıyor mu? Devletine vergi veren binlerce pazarcı esnafın, küçük esnafın suçu ne?

Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlarımız “Amaç virüsü engellemek değil, küçük esnafı bitirip zengini iyice zengin yapmak” dediler. Bir çok Bozüyük’lü vatandaşımızın, konuyu CİMER’e şikayet ettiklerini, ancak geri dönüş yapılmadığı da gelen bilgiler arasında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!