Vatansever Türk kadını hatıra ormanı için ağaç diktiler

Bozüyük AK Parti Gençlik Kolları ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına ağaç dikimi yapıldı. Hamidiye Köyü yolu üzerinde eski ilçe çöplüğünün bulunduğu alana yakın bir araziye dikilen çok sayıda ağacın Türk Kadınları için yeşereceği ifade edildi.

featured

Etkinliğe AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Orman İşletme Müdürü Rabiye Çolak Tuncer, İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları yönetim ve üyeleri ile gençlik kollarının yönetimi ve üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada “AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı olarak, Bozüyük İlçe Gençlik Kolları’mızın 8 Mart Dünya Kadınlar günü anısına düzenlemiş olduğu “VATANSEVER TÜRK KADINLARI HATIRA ORMANI” programını gerçekleştirdik. Gençlerimize bu güzel programları için teşekkür ediyorum. Hatıra Ormanı için yer tahsisinde bulunan Bozüyük Orman İşletme Müdürümüz Sayın Rabiye Çolak Tuncer müdürümüze de şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!