UN VE EKMEK SIKINTISI YAŞAMAYACAĞIZ

featured

Bozüyük’te yaşanan küresel salgın nedeni ile vatandaşların bu zorlu dönemi daha rahat geçirebilmeleri amacı ile vatandaşların rahatlığını ve güvenliğini sağlamaya yönelik tedbirler alınmaya devam ediyor.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Başkanlık makamında bir araya geldiği fırıncı esnafı ile bir süre görüşerek vatandaşların yaşadığımız bu dönemde ekmek konusunda sıkıntı yaşamaması için yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Görüşmenin ardından konu hakkında bilgi veren Başkan Bakkalcıoğlu alınacak her türlü tedbirin vatandaşların sağlığı ve güvenliğinin sağlanması için olduğuna dikkat çekerek ilgili meslek gruplarının yetkilileri ile hep birlikte görüşerek karar aldıklarını belirtti.

Başkan Bakkalcıoğlu “Ekmek davasının emekçileri Fırıncı esnafımızla yaptığımız toplantıda, kesinlikle un ve ekmek sıkıntısı yaşamayacağımızı onlardan duymak bizi gururlandırdı. Ekmek imalatı, sevkiyatı, satışı süreçlerinde, siz değerli halkımızı daha hijyenik ve sağlıklı ürünlerle buluşturmak için önlemler ve tedbirlerin nasıl olması gerektiğini konuştuk. Beraber aldığımız kararlar, uygulanacak yaptırımlar ve tedbirler siz değerli hemşehrilerimizin sağlığı için” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!