Türkiye’nin en büyük teknoloji firması projemi çaldı

featured

Naci Mercan, Türkiye’nin en büyük teknoloji firmasının korona virüsünü yok eden cihazı, aslında kendi projesinden çaldığını iddia etti. Naci Mercan yaptığı açıklamada;

“04 10 2019 tarihinde İstanbul İkitelli KOSGEB müdürlüğünden “Huzur Cihazı” için ARGE başvurusu yaptım. Cihaz sunumu için dosyalar hazırlayarak 5 kişilik heyetin önünde sunum yaptım. Komik gerekçelerle red kararı verildi. 04 11 2019 tarihinde İstanbul’da bir ARGE firması benden sunum dosyalarına internet üzerinden erişim isteği talebinde bulundu.

KOSGEB heyeti, bölgesinde bulunan ünivesitelerden işin uzmanı profösör, doçent talep etmektedir. Detaylı araştırma yapılırsa bu cihazın yapıldığı üniversiteyle, benim girmiş olduğum KOSGEB heyetinde bulunan, birinin veya bir kaçının ARGE firmasının sahibi A.i ile bağlantısı olduğuna hiç şüphem yok, fikir hırsızlığı yapılmaktadır. Bu sadece benim değil benim gibi proje ve fikir sahiplerinede aynı işlemin yapıldığına inanıyorum.

Sunum yaparken “Huzur Cihazının” çalışma prensibi olan frekansla hücrelerin ve bakterilerin yapısal defermasyona uğratıldığını anlatmıştım. Görmek isteyen olursa sunum dosyasını verebilirim, ayrıca araştırma yapılırsa KOSGEB’ te sunum yaptığım görüntülere ulaşabilinirse benim ne kadar haklı olduğum anlaşılacaktır.

Açıklamasına devam eden Bozüyük’lü mucit Naci Mercan “Ben devletime hiçbir zaman küsmedim, devletimizin bu tür olaylara müsemaha göstermemesini rica ediyorum.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!