Sorunları sadece konuşan değil, aynı zamanda çözen bir parti olmak istiyoruz

featured

Sanem Oktar İlçe Başkanlığında parti üyelerine yaptığı konuşmada; “Yeni bir siyaset anlayışı, yeni bir siyaset oluşumu, o yüzden yaptığımız siyasete de çözüm siyaseti diyoruz.

Yani biz sorunları sadece konuşan değil, aynı zamanda çözen bir parti olmak istiyoruz. İyi bir programımız var, iyi bir ekibimiz var.

Yaptığımız işleri kurumsallaşmış olarak yapacağız, yani ortak istişare ile yapacağız, birlikte karar alarak yapacağız. İlke ve değerler bazında yapacağız. Peki bunları yaptığımız zaman ne olacak ? Türkiye hakettiği demokrasi ve refah seviyesine ulaşacak.” dedi.

Oktar ziyaretlerine Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’ndan başladı,  Ticaret Odası Başkanı Buğra Levent Bozüyük’ün sanayisi, ekonomisi  ve istihdam durumu ile ilgili bilgiler verdi. Birlikte ekonomik konularla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Daha sonra Bozüyük Dostlar Derneği, Bozüyük Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği, Bozüyük Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Bozüyük Esnaf Odası, Bozüyük Kent Konseyi ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!