Sokağa çıkma kısıtlamasının saatleri değişti ! Lokanta ve benzeri işletmelerde gel-al ve paket servisler tekrardan devam !

Hafta içi uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması, yarından itibaren akşam saat 19:00'da başlayacak, sabah 05:00'de sona erecek. Lokanta ve benzeri işletmeler ramazan boyunca yalnızca paket servis yapabilecek. Kafe, kıraathane, çay bahçesi ve benzeri mekanlar ise bayram sonuna kadar faaliyetlerine ara verecek.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından salgına yönelik uygulanacak yeni önlemleri paylaştı. Erdoğan, sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili saatlerin değiştiğini belirtti. Buna göre hafta içi uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması, yarından itibaren akşam saat 19:00’da başlayacak, sabah 05:00’de sona erecek. Hafta sonu sokak kısıtlamasının da aynı şekilde devam edeceği ifade edildi.

HAFTA SONU UYGULANAN YASAK DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sokak kısıtlamasıyla ilgili ifadeleri şöyle: “Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması sürerken, hafta içi kısıtlama saatleri akşam 19.00-05.00 arası olarak güncellenmiştir.”

Erdoğan, yeme içme hizmeti veren kafe, kıraathane, lokal, çay bahçesi, spor salonu ve benzeri mekanların faaliyetlerine bayram sonuna kadar ara vereceğini açıkladı.

RESTORAN VE LOKANTALAR, PAKET SERVİS VE GEL-AL ŞEKLİNDE ÇALIŞABİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, lokanta ve benzeri işletmelerin Ramazan boyunca sadece belirlenen saatlerde paket ve gel-al hizmetiyle çalışmalarını yürütebileceğini de sözlerine ekledi.

KAFE, KIRAATHANE, LOKAL ÇAY BAHÇESİ GİBİ MEKANLAR, BAYRAM SONUNA KADAR ARA VERECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:
“Yeme içme hizmeti veren kafe, kıraathane, lokal, çay bahçesi, spor salonu, benzeri mekanlar faaliyetlerine bayram sonuna kadar ara verecek.Lokanta ve benzeri işletmeler ramazan boyunca sadece belirlenen saatlerde paket ve gel-al hizmetiyle çalışmalarını yürütecektir.”

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!