Sizin İçin Altı Üstü Kapak Onlar için özgürlük

featured

Pazaryeri gençlik merkezinde görevli Semih Çakır, başlattığı “Altı üstü kapak, onlar içinse özgürlük” projesinde yer alan kapak toplama standlarını, Bozüyük’ün önde gelen kafeteryalarına dağıtarak, topladıkları kapaklarla engelli arabaları alarak, ihtiyaç sahiplarine vermeyi hedefliyorlar.

Konu üzerinde açıklama yapan Semih Çakır “çevremizde o kadar çok engelli arabasına ihtiyacı olan insan varki, çoğu maddi sıkıntılarından dolayı bu arabalara ulaşamıyor. Çalıştığım kurumda insanların bu pet şişeleri kapaklarıyla beraber çöpe ettıklarını farkettim. Bu çöpe atılan kapaklar, niçin engelli bir insanın, bir engelli kardeşimizin faydasına dokunmasın. Kızıma ve arkadaşlarına bu konuyu açtığımda sevinçle karşıladılar. Niçin bizimde engellilerimiz için bir faydamız dokunmasın, bizimde çorbada bir tuzumuz olsun diyerek bu projeyi başlattık.

Biz bu projeyi çevremize anlattığımız zaman, sağolsun Kafe onbirbuçuk’un sahibi Önder Helvacı bize destek olacağını söyleyerek, kapak standlarından birtane istedi. İlk standı Kafe onbirbuçuk kafeteryasına kurduk.

Konu hakkında bilgi veren Kafe Onbirbuçuk sahibi Önder Helvacı yaptığı açıklamada; Sayın Semih Çakır bey’in nezaretinde kafemizi ziyaret ederek “Sizin İçin Altı Üstü Kapak Onlar İçinse Özgürlük” sloganıyla yola çıktıkları bu anlamlı projede bizleri ve işletmemizi düşünerek bizleri onure ettiler.

Ayrıca Kapak toplama standımızı bizlere hediye ettiler. Bizde böyle yüreği güzel gençler varken, bizim sırtımız yere gelmez. Yeterki gençlerimize güvenelim ve gençlerimize yön gösterelim, öncülük edelim. Gençlerimize yön gösteren ve öncülük eden Semih Çakır abim iyiki varsın. Şahsım ve işletmem ile sonuna Kadar yanındayız” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!