Sinan Kosova Kasımpaşa Mahallesi'ne muhtar adayı olduğunu açıkladı

Kasımpaşa Mahallesi esnaflarından Sinan Kosova, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bozüyük Kasımpaşa Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

featured

Hoş görülü, mütevazı kişiliğiyle Kasımpaşa mahallesindeki vatandaşların sevgisini kazanarak takdirin toplayan Sinan Kosava, Kasımpaşa Mahallesi’nde muhtarlık için aday olduğunu duyurdu.

1979 doğumlu, evli ve iki çocuk babası Sinan Kosova, “Kasımpaşa Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bankamatik muhtarı değil gönüllerin muhtarı olmaya talibim.” dedi.

Bozüyük’ün Kasımpaşa mahallesi muhtarlığı için adaylığını Bozüyük Haber Ajansı’na yaptığı açıklamayla duyuran Sinan Kosava şu ifadeleri kullandı; “Değerli mahalle sakinlerimiz, Tek bayrak altında yaşayan, aynı havayı soluyan, iyi günde kötü günde ortak duyguları yaşayan sizler gibi Kasımpaşa Mahallesi’nin bir ferdiyim.

Mahallemizi sevgiyle, bilgiyle, hoşgörüyle, uygar ve çağdaş bir yaşam düzeyiyle, herkesi kucaklayan bir anlayışla, eşitlik felsefesiyle daha güzel bir geleceğe hazırlamak için mahallemiz muhtarlığına talibim.

Mahallemiz sorunlarını yakından biliyor ve mahalle sakinlerimi tanıyorum. İş yerimiz haftanın yedi günü açık olup bizi aradığınız her an bulabileceğiniz bir yerdedir. Siz değerli mahalle sakinlerimize hizmet etmekten gurur duyacağım. Bana bu süreçte vereceğiniz her türlü destek için şimdiden teşekkür ederim” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!