SEYHAN İŞ HANI MODERN MİMARİ KONSEPTİ İLE İŞTİRAKÇİLERİNİ BEKLİYOR

featured

Bozüyük Yeni Mahalle ,Monter Sokak No:13′ de İsmet İnönü caddesinde bulunan Seyhan iş merkezimiz ,modern mimari konsepti ile 2 adet dükkan ve 20 adet ofislerimiz ile faaliyete geçmiş bulunmaktadır. Çağdaş ofis anlayışı ile iş merkezimizdeki bütün ofislerimiz 75 m2 olup tuvalet ,banyo ve mutfak bulunmaktadır. Seyhan iş merkezimizde her türlü meslek guruplarının ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve aynı zamanda dizayn edilebilecek biçimdedir.

Seyhan iş merkezimizde benimde bir ofisim olsun diyorsanız irtibat için Onbir buçuk apartman site yönetim firmamızdan 0 546 201 22 72 numaralı telefon ile bizimle irtibat kurabilir ,ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
“Seyhan İş Merkezi kentimize kimlik katan ofis anlayışının yaşandığı yerdir.”

Günümüzde çalışma zamanı konsepti hızla değişiyor. Etkin ve doğru kararları almada yaratıcı ofis ortamının önemi ve katkısı büyüktür. Son yıllarda çok hızlı gelişen yeni nesil ofisler, büyük rahatlık sağlayan teknolojik donanımları ve ayrıcalıklı imkanları ile çalışanların mutluluğunu artırırken, iş yaşamında arkasından başarıyı getiriyor. Günümüzde teknolojik gelişmelerinde beraberinde getirdiği çok sayıda yeni dijital cihazın ve yazılımların ofis alanlarına girmesi, ilginç çalışma ortamlarının yaratılmasını sağladı. Bu tür ofisler, en iyi çalışma ortamları ile çalışanların yaratıcı ve ilham verici olmasını sağlar.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!