Şehid’in birliğindeki silah arkadaşları Bozüyük’te iftar düzenledi

featured

Şehid Ünal Demir’in Hakkari Yüksekova’daki silah arkadaşlarının girişimleri neticesinde , Bozüyük Şehit ve Gazi Aileleri dayanışma derneği tarafından organize edilen iftar programı düzenlendi.

Irak’ın kuzeyinde şehit olan Hakkari Yüksekova Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Ünal Demir’in silah arkadaşları , Bozüyük’te şehidin adına iftar programı düzenledi. Yüksekova’dan Bozüyük Şehit ve Gazi Aileleri dayanışma derneği ile irtibata geçen Şehit Ünal Demir’in asker arkadaşları böyle bir organizasyon yapmak istediklerini bildirdiler. Bozüyük Şehit ve Gazi Aileleri dayanışma derneği başkanı İsmail Topal öncülüğünde Bozüyük Belediyesi önünde iftar yemeği gerçekleştirildi.

İftar yemeğine ,şehit ve gazi yakınları, Bozüyük Belediye başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu,başkan yardımcısı Mehmet Ali Karasu ,Bozüyük Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı İhsan Esel, İlçe Garnizon Komutanı Bkm. Yzb. Murat Günhan ,kent konseyi başkanı Osman Tekelioğlu ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!