Saadet Partisi ilçe başkanı Necip Meral’den zehir zemberek sözler “Ziraat bankası ne iş yapar ?”

Bozüyük Saadet Partisi ilçe başkanı Necip Meral Ziraat Bankası'nın virjin adalarında kurulan bir şirkete 1 milyar 400 milyon dolar kredi vermesini ve Milli Gazete'nin Et, Süt ve Balık kurumunun büyük marketlere verdiği etler üzerinden milyonlarca haksız kazanç elde etme haberini yazması üzerine BİM marketler zincirlerinin reklamlarını Milli Gazeteden çekmesini sert bir dille eleştirdi.

featured

Bozüyük Saadet Partisi ilçe başkanı Necip Meral Bozüyük Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada şunları kaydetti;
BU NASIL İŞTİR.
“Yaşadığımız bu güzel ülkemizde öyle enteresan işler oluyor ki hayretler içinde kalıyoruz. Ülkemizde ve dünyada yaşanan pandemi hastalığı ve ekonomik zorluklarla milletimiz mücadele ederken en tabii hakkı olan devlet desteğini her zaman arkasında hissetmek ister.

Bu süreçte milletimiz evine ekmek götürmenin derdindeyken, iş yerlerinin kapanması sonucu işsiz kalan vatandaşlar derdine derman ararken, bankalar kredi verdikleri vatandaşın bu zor döneminde boğazına çökerken millet ne yapacağını bilemez bir hale gelmiştir.

Ülkemizin bir çok şehirlerinde borcunu ödeyemediği için traktörüne ve tarım makinalarına haciz koyulan çiftçilerimizin derdine derman olmak için kurulan ziraat bankası ne iş yapar.  Çiftçiyi ve tarımı desteklemesi gereken ziraat Bankası virjin adalarında kurulan bir şirkete bu kadar parayı nasıl kredi olarak veriyor. Çiftçiden veya hayvancılık yapmak isteyen vatandaştan teminat almadan kredi vermeyen ziraat bankası 1 milyar 400 milyon doları nasıl kredi olarak verebiliyor. Geri ödenmeyen bu borcu kim ödeyecek. Bu kredi olayını mecliste soru önergesi olarak soran milletvekiline verilen cevap ise tam bir komedi’dir.

Milletin parasını düşünmeden hovardaca harcayan ve hesap sorulmayanlar kimlerden cesaret alıyor ki hesap verme yerine adeta dalga geçer gibi cevap veriyorlar.
El cevap -Ticari sırdır.
Halkın ucuz et yemesini sağlamak için et,süt ve balık kurumunun büyük marketlere verdiği etler üzerinden milyonlarca haksız kazanç elde etmesini ve devletimizin zarar etmesini engellemek için haber yapan Milli Gazete ye bu haberi geri çekmesi için verdiği reklamını geri çeken BİM marketlerini kınadığımızı ve bundan sonrada BİM marketlerinden alışveriş yapmayacağımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz” dedi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!