Rotary 2430 bölge federasyon başkanı Serhan Antalyalı Bozüyük’te çeşitli temaslarda bulundu

featured

Bozüyük Rotary Kulübü ve Rotary 2430 bölge federasyon başkanı Serhan, eşi Zümrüt Antalyalı Bozüyük Ticaret Odasını ziyaret ettiler. Ticaret odası başkanı Buğra Levent ile çeşitli istişarelerde bulunan federasyon başkanı ve kulüp üyeleri şehrin gelişimi için sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberliğinin önemine değindiler.

Rotary’nin hizmet idealinin “kendinden önce hizmet” olduğunu belirten 2430 bölge federasyon başkanı Serhan Antalyalı bu anlayışın tüm Rotaryenlerin ortak tavrı olduğunu belirtti. Ayrıca Rotary’nin UNİCEF’in (Birleşmiş Milletler Uluslararsı çocuk fonu) kurulmasında da öncülük ettiğini, dünyada ise çocuk felcinin Rotary’nin mücadelesi ile %99 oranında silindiğini söyledi.

Tüm dünyayı kasıp kavuran ve ülkemizde de ciddi yayılım gösteren corona virüs ile mücadelede Türkiye deki Rotary kulüplerinin 650.000 dolarlık bağışta bulunduklarını da belirten federasyon başkanı Serhan Antalyalı, sağlık çalışanları ve hastalara destek verdiklerini söyledi.

Ardından Bekir Aral ve 100.yıl ortaokullarını ziyaret eden Rotaryen’ler okul müdürleri ile çeşitli temaslarda bulunarak hikaye kitapları verdiler. Bursluluk sınavını kazanan 100.yıl Ortaokulu öğrencisi Kudret Demirci’ye de tablet hediye edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!