Rabiye Tuncer “Bozüyük’e en yakışanı, en güzelini yapmak için uğraşıyoruz”

featured

ŞEFLİKTEN MÜDÜRLÜĞE DÖNMÜŞ BİNAMIZA EK İLAVELER YAPMAMIZ GEREKİYOR

Bozüyük İlçe Orman İşletme Müdürü Rabiye Tuncer, konu üzerinde yaptığı açıklamada şunları belirtti;
“Şeflikten işletme müdürlüğüne dönmüş olan binamız yetersiz,bunun içinde çalışan arkadaşlarımıza yer açmamız gerekmekte. Bozüyük ilçemize sağlıklı hizmet verebilmemiz için, binamızın Bozüyük’e ve kamu kurumuna yakışır bir hale getirmemiz lazım. Şeflikten işletme müdürlüğüne dönmüş binada bir toplantı salonunun, bir yemekhanesinin olması gerekiyor. Ağaç kesimi için kimseden izin almadık, izin için zaten o kamu kurumuda biziz” dedi.

DODURGA DEPOMUZDA BOŞ YERİMİZ VARDI, AĞAÇLARI ORAYA NAKLETTİK

Açıklamasına devam eden Bozüyük İlçe Orman İşletme Müdürü Rabiye Tuncer;
“Kesilen ağaçları, ya Muratdere depomuza yada Dodurga depomuza nakletmemiz lazımdı. Dodurga depoda boş yerimiz olduğu için Dodurga belediyesinden nakil için araç istedik ve onlarda depoya naklini yaptı. Ayrıca Dodurga depo alanında yaptığımız çalışmalar var, çalışmalar devam ettiği için Dodurga belediyesi ile yapmış olduğumuz akar yakıt karşılığı hizmet protokolümüz var.”

BOZÜYÜK’E YAKIŞAN ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ VE GÜZEL PROJELER

Bozüyük’ümüz için en güzel, en yakışan şekilde ve çok güzel projeler ile müdürlüğümüz canla başla çalışmaktadır ve inanın daha çok yapılacak işlerimiz var. Ben Bilecik muaviniydim, buranın kuruluşunu teklif edenlerden de biriydim. Bu 5 sene sonra kurulabildi ve 5 sene sonra bize nasip oldu. Bozüyük benim için en fazla emek vermek istediğim yerdi. Hazırlığını yaptığımız projeler ile istihdama yönelik, hem orman köylüsünü, hem de turizme yönelik katma değerler oluşturacağız” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!