Pazaryeri yazlıkçıların yeni gözdesi oldu

featured

Pazaryeri ilçesi gerek konumu gerek coğrafi yapısı ve doğası ile son zamanlarda İstanbul, Eskişehir, Bursa, Ankara ve İzmirli yazlıkçıların gözdesi oldu.

Büyükşehir de yaşayıp Gürültüden bunalan vatandaşlar Yaz aylarını geçirmek için
Pazaryeri ilçesinin yıldızını giderek parlatıyor.

Son yıllarda her alanda büyük gelişim sağlayarak yazlıkçıların gözdesi haline gelen ilçe, sürekli bir gelişim içerisinde.

Son yılların en çok tercih edilen ilçelerinden olan Pazaryeri Bursa’ya 75, İstanbul’a 200, Eskişehir’e 80, Ankara’ya 300 kilometre yakın olması başta Doktorlar olmak üzere, Avukatlar, Memur Emeklileri, öğretmenler tarafından tercih ediliyor.

Her fırsat ta Pazaryeri ve Köylerine yer bakmaya gelen ve beğendiği yerleri almaya çalışan Şehirli vatandaşlar ilçedeki arazi ve tarla fiyatlarının artmasına neden olurken, aldıkları arazi ve tarlalarda şimdiden yazlık evlerini ve hobi bahçelerini yapmaya başladılar.

Eskişehir de ikamet eden ve Pazaryeri ilçesine Bağlı Gümüşdere Köyü yakınlarında aldığı arsa da yazlık evini ve Hobi bahçesini yapan Baki Güler, konu ile ilgili yaptığı açklamada, “Pazaryeri ilçesinin yazın ayrı bir güzelliği kışın ayrı bir güzelliği var. Ben buradaki arsayı alalı 3 sene oldu bu sene yazlık evimi yaptım bu yazı burada geçirdim ve inşallah 4 mevsim buraya geleceğim. Evimi yaptığım bölgeye yakın Pazaryeri ilçesinin tatil ve turizm cenneti olarak Bozcaarmut, Küçükelmalı, Büyükelmalı, Günyurdu, Esere Göletleri var Türkiye’nin her tarafından herkes buraya günü birlik tatil yapmaya geliyor bizde burada yer alarak yazlığımızı yaptık herkese Pazaryeri İlçesini tavsiye ediyorum görülmeye değer mükemmel bir yer” ifadesinde bulundu.

İlçeyi sürekli Turizm Cennetine çevireceğiz diyen Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, son zamanlarda yaptıkları atılımların sonuç vermeye başladığını, dolayısıyla ilçenin cazibesini arttırdığını söyledi.

KOLAY VE HIZLI ULAŞIM MÜMKÜN

Yazlıkçıları Pazaryeri ilçesinde ve Köylerimizden aldıkları mülkleri iyi bir şekilde değerlendirdiğini ve Pazaryeri’nin tanıtımında büyük bir rolü olduğunu belirten Başkan Tekin, “Pazaryeri ilçemiz Türkiye de her il den kolay ulaşılabilecek bir konumda. Son zamanlarda ilçemizi ve köylerimizi yaz aylarını geçirmek ve emekli olduklarında yaşamak için tercih eden vatandaşların gözdesi oldu.

Bu Pazaryeri ilçemiz adına çok güzel bir durum. Büyükşehirlerde yaşayan insanların ilçemizi ve köylerimizi tercih etmesi bizleri sevindirdi.

Pazaryeri Belediyesi olarak ilçemizi tercih eden vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlayacağımızı her zaman söylüyoruz.

Onların memnuniyeti Pazaryeri ilçemizin referansı olacaktır. İlçede Turizmi canlandırmak adına Bozcaarmut, Küçükelmalı, Büyükelmalı, Günyurdu, Esere Göletlerindeki çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki 2020 yılı Pazaryeri için Turizm açısından çok güzel geçecek ve birçok çalışmamız tamamlanmış olacak.

Ayrıca ilçemizden geçecek olan ve yakınlarda başlayacak olan Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir Otoban Projesi ile ilçemize mesafeleri daha da kısaltarak olmasından önümüzdeki yıllarda Pazaryeri ilçesinin Popülerliği daha çok artacak ve daha çok tanınacak” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!