Pazaryeri belediye başkanı ev ev gezerek ihtiyaç listelerini topladı

featured

Ev ev gezerek ihtiyaç listelerini toplayan Başkan TEKİN, market ve manav alışverişlerinin tamamlanması ile birlikte ihtiyaçları evlerine teslim etti. Konu ile ilgili açıklama yapan Zekiye Tekin şunları söyledi;

“Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Hayatını emekleriyle kazananlar, geçimini alın teriyle elde ettikleri helal kazançlarla sağlayanların her zaman yanında ve destekçisi olacağız. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile çalışmalarına devam eden Belediye personelimizin bir nebze işlerini hafifletebilmek amacı ile yardima geldim.

Ben bu günün birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma inancımızı daha da güçlendirmeye vesile olması dileğiyle,başta özverili çalışmalarından dolayı Pazaryeri Belediyesi Personelimize ve covid-19 mücadelesi kapsamında görev yapan tüm emektarlarımıza teşekkür ediyor hayatını alın teri ve emeğiyle çalışarak kazanan kardeşlerimin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!