Pazaryeri belediye başkanı, belediye çalışanlarını sevindirdi

featured

Pazaryeri Belediyesi’nde 2 yıllık toplu iş sözleşmesi sevinci yaşandı. Pazaryeri Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen Toplu İş Sözleşmesi İmza Törenine, Belediye Başkanı Zekiye TEKİN, Belediye-İş Sendikası Eskişehir İl Şube Başkanı Ahmet Recep MORİPEK ve belediye personeli katıldı.

“Çok zengin bir belediye değiliz ama sizlerin de kıymetini bilirim”

İmzalanan sözleşmeye göre işçilerin aylık ücretlerine ilk bir yıllık süre için yüzde 27, ikinci yıl için memur maaş zammı ve enflasyon farkı yevmiyelerine ve tüm sosyal haklarına yansıtılmak üzere anlaşmaya varıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Zekiye TEKİN “Çok zengin bir belediye değiliz ama sizlerin de kıymetini bilirim. O yüzden sendika ile gayet güzel bir şekilde orta yolda buluştuk. Birbirimizin kıymetini bilerek çalışacağız. Herkes işini düzgün yaparsa hiç bir problem yaşamayız. İmzaladığımız sözleşme hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Belediye başkanım, taşın altına elini koydu”

Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Recep MORİPEK “Bu sözleşmede belediye başkanım, taşın altına elini koydu, koşulları yapılabilecek maksimum seviyeye getirdi. Güzel bir sözleşme yaptık, koşulların düzeldiği konusunda huzurluyum. Bu sebepten ötürü belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından Zekiye TEKİN ve Ahmet Recep MORİPEK işçilerle sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. Tören toplu olarak hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!