ÖMER DÖNGELOĞLU KARADENİZLİLER KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NİN İFTARINDAYDI

featured

Bozüyük’te ikamet eden Karadenizlilerin bir araya geldiği iftar yemeği öncesinde ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, Ramazan Ayı’nın önemi ve fazileti ile ilgili sohbet etti.

Okunan ezanın ardından dua ile açılan iftarın ardından konuşan Bozüyük Karadenizliler Derneği Başkanı Kısmet Turan; “Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği olarak oluşturduğumuz iftar programına katılım gösteren tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler kültürümüzü ve geleneklerimizi burada da yaşatmak ve Karadeniz insanının sıcaklığını tüm Bozüyük’e gösterebilmek için faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz” dedi.

İftar yemeğinin ardından Bozüyük Soğukpınar Kur’an Kursu öğrencileri ve vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile görüşerek bir süre sohbet etti.

Programa İlçe Garnizon Komutanı Bkm. Yzb. Murat Günhan, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Aktay, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!