Okan Mumcu Bozüyük Belediye Meclisi bağımsız adayı oldu

featured


Bozüyük ün tanınan simalarından esnaf Okan Mumcu Bozüyük Belediye meclisi bağımsız adayı oldu. 1956 Bozüyük doğumlu olan Mumcu Hacettepe üniversitesi işletme fakültesini bitirdi. “Doğduğumdan bugüne kadar 63 yıllık süreçte kendimi Bozüyük e karşı borçlu hissediyorum” diyen Okan Mumcu Bozüyük e hizmet etmenin zamanın gelip , geçtiğine inanarak Belediye meclis üyesi olmaya karar verdim. Partiler arasında seçim yapamadım ,onun için bağımsız aday olarak bu seçimlere girmeye karar verdim, inşallah başarılı oluruz” dedi.

“Yapılacak çok işler var ,bu işler ekip işi ,teknik insanlarla olabilecek işler var ,işletmeci kafasıyla yapılabilecek işler var, takım ruhu olarak hep birlikte çalışıp Bozüyük e güzel şeyler kazandırmak uğruna böyle bir göreve talip oldum, Bu göreve talip olurkende kafamda eksik gördüğüm ,yanlış gördüğüm herşeyi fotoğraf çekerek sosyal medyada üzerinden yayınladım ,düşüncelerimi söyledim.”

BOZÜYÜK TE EN KÖTÜ YÖNETİLEN ŞEY TRAFİK

“Bozüyük te en kötü yönetilen şey trafik ,ana cadde üzerinde çok uzun zamandan beri trafik ışıklarının yanmadığını ,yayaların karşıya geçme konusunda teredütler yaşadığını ,can emniyetimizin olmadığını düşünüyorum. Bir an önce bu trafik ışıklarının sabahtan akşama kadar 24 saat trafik ışıklarının çalışmasını çok arzu ediyorum. Bu konuyla ilgili girişimlerim oldu ,daha henüz sonuç alamadım”

HİÇ BİR YERDE PARK SORUNU AŞILAMADI

“Bozüyük ün şu anda belediye olarak en büyük eksiği trafik ve park sorunu.Şimdiye kadar hiç bir yerde park sorunu aşılamadı. İlçemizde istasyonun önünden geçen bir kanal vardır. Bu kanalı üzerini kapatılıp otopark haline getirilmesi  ve var olan fiziki şartlardan daha güzel bir biçimde yararlanmasını düşünüyorum ,tahminime göre 300 veya 400 araç sığacak kapasitesi var .Hem kanalın görüntüsünü güzelleştirmek adına , hem bir işlevi olması adına böyle bir projeyi kafamda canlandırdım. ” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!