OĞUZ SERTLER SEÇİM STARTINI BAYANLARA KAHVALTI İLE VERDİ

featured

Açılışı yapılacak İsmet İnönü Caddesindeki MHP Belediye seçim bürosunda düzenlenen kahvaltı organizasyonunda Oğuz Sertler, davete katılan bayanlarla sohbet edip ,sıkıntılarını dinledi. Daha sonra yemek duası yapan Sertler, kahvaltı organizasyonuna katılanlara teşekkür etti. Oğuz Sertler, “Yarın saat 14.00’te gerçekleştireceğimiz seçim bürosu açılışımıza herkesi bekliyoruz” dedi.

Hiçbir ittifak söz konusu değil

Bazılarınızın kafasında soru işaretleri olabilir” diyen Sertler, şöyle konuştu: “Bozüyük’te bazı dedikodular çıktı. Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisinin ittifak yapacağıyla alakalı. Fakat salı günü 17.00 itibariyle biz listemizi verdik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak kendi partimizle, amblemimizle, seçim büromuzla seçime giriyoruz. Hiçbir ittifak söz konusu değil. Çalışacağız ve kazanacağız inşallah. Üç hilalli bayrağı tekrar Bozüyük Belediyesine kazandıracağız.” dedi.
 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!