Öğretmeni öğrencisinin hayat hikayesini kitap yaptı

featured

Bilecik Pazaryeri ilçesinin belediye başkanı Zekiye Tekin’in hayatı, öğretmeni eğitimci yazar Muzaffer Tekelioğlu tarafından kaleme alınarak “Azmin Zaferi” isimli kitap haline geldi. İlçede kurulan kitap fuarının açılışını yapan başkan Zekiye Tekin, açılıştan sonra kitapları incelerken, kendi resminin olduğu kitabı görünce şaşkınlığa uğradı.

Konu üzerinde açıklama yapan eğitimci yazar Muzaffer Tekelioğlu ; “Azmin Zaferi isimli kitabı yazmamdaki gaye, okul müdürü olduğum dönemlerde Zekiye’nin derslerine girerdim ,onun öğrencilik yıllarında gayretini ,çalışmasını,azmini biliyordum. Okul zamanı hem okuyup ,hem okul masraflarını çıkarmak için gösterdiği gayreti , doğumundan bugüne kadarki hayatını siyasete girmeden kitaba aldım. Bu kitabı okuyan herkes bu kitaptan birşeyler alacaktır. Biz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı , bu kitaptaki Zekiye’nin gayretini okuyarak “bizde başarabiliriz” , okuyan kadınlarımızda “bizde yönetimin içinde yer alabiliriz” düşüncelerini ortaya koymak adına bu kitabı çıkardım.” dedi.

Pazaryeri belediye başkanı Zekiye Tekin ;”Gerçekten çok duygulandım, Muzaffer hocam’la sık görüşürüz . Görüşmelerimizde hep ‘Zekiye ben senin kitabını yazacam’ derdi . Açıkçası kitabımın çıktığından haberim yoktu, çok sevindim, duygulandım, benim için bir başlangıç oldu, hizmet anlamında birazda kamçılayıcı oldu. inşallah güzel hizmetler yapacağız Pazaryeri’ne ,kadınlarımıza yönelik hizmetlerimiz daha çok olacak. Hocama çok teşekkür ediyorum bana bu onuru yaşattığı için. insanın kendi hayat hikayesinin yazıldığı kitabı okuması da çok değişik geliyor.” dedi.

ZEKİYE BAŞKANIMIZ HERŞEYİ HAKEDİYOR

Muzaffer Tekelioğlu öğrencisi Zekiye Tekin için “Zekiye başkanımız herşeyi hakediyor” ,zaten kitabın içinde kendisi yüzde 41 insanların tevecühü ile gelerek “41 yaşında 41 kere maaşallah diyerek bir başlık attım” . Şunuda belirtmeliyim ki bu kitabı çıkartmamızda ticari bir gayemiz yoktur. Kitabın karını nasip olursa Pazaryeri yaşlılar evine bağışlayacağız.Bizimde çorbada bir tuzumuz bulunsun” dedi. Buna karşılık başkan Tekin “Hocamıza bu duyarlı yaklaşımından dolayı çok teşekkür ediyorum. Pazaryeri ilçesi yaşlılar evimiz gerçekten ekonomik anlamda desteğe ihtiyacı var. Bir nebze katkı sağlıyabiliryorsak ne mutlu bizlere”
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!