NURETTİN OYDU BOZÜYÜK MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDEN BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN ADAY ADAYI OLDU

featured

Bozüyük avcılar kulübü derneği başkanı Nurettin OYDU Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye meclis aday adaylığı için dilekçesini MHP ilçe başkanı Hakan Şankaya’ya verdi. Nurettin Oydu yaptığı açıklamada ; “ Allah izin verirse Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında Oğuz Sertler kardeşimin başkanlığında güzel ilçeme hizmet vermek için Bozüyük belediye meclisi için aday adayı oldum.

Tek düşüncem ilçemize ve halkımıza siz ,biz ayrımı yapmadan hizmet etmektir.Aday adaylığımda takdir Bozüyük MHP İlçe başkanlığındadır ,alınacak karara saygım sonsuzdur. Adaylığım kabul görürse en büyük takdir değerli halkımızındır.

Aday adayı olmamda bana desteklerini sağlayan aileme ve değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yapılacak olan yerel seçimlerin ilçemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diler ,tüm seçimlere girecek olan adaylara başarılar dilerim.” dedi.

Nurettin Oydu kimdir:
1961 Bozüyük doğumlu olan Nurettin Oydu evli ve 2 çocuk babasıdır. Yaklaşık 30 yıldır Bozüyük Merkez Avcılık Atıcılık ve Okçuluk ihtisas kulübü başkanlığını yürütmektedir ,ayrıca Bozüyük Atatürkçü Düşünce derneği disiplin kurulu başkanlığı görevini de yürütmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!