Necip Meral “Siyonist uşağı akıl, bir çok şeyi görmemenizi söylüyor”

featured

Değerli Seçmen Kardeşim! Felan Parti fetöcü, felan Parti pkk ile beraber, felan Parti din düşmanları diyerek, beğendiğin haber kanalı yada kişilerden duyduklarınla hareket edip durdun da, gerçeği hiç araştırmadığın gibi gerek te görmedin.

Aslında sen de biliyorsun bunlar senin görüşün ve düşüncelerin değil! Çünkü sen, çözüm sürecinde “Akp, pkk ile beraber” dememiştin, Erdoğan fetöye ne istedilerde vermedik derken, “Akp fetö ile beraber” dememiştin.

Yine aynı sen, Erdoğan İslam düşmanı ”Bush’a, Obama’ya, Trump’a dostum” derken, onlarla kucaklaşırken “Akp din düşmanları ile beraber de” dememiştin.

Neden mi?
Çünkü ne bu düşünceler ne de bu söylemler senin!
Aktrollerin, A haberin, yeni şafakın, akitin ve diğer benzer medya kuruluşlarının sana ve gibilerine empoze ettiği düşünceleridir.

Daha dün gibi Irak’ta öldürülen 1.5 milyon için,
“ABD, Savaş uçaklarımız (İncirlik) 4990 sorti yaptı” derken, müslüman genç kız kadın demeden tecavüz ederken, herbir Amerikan askerlerinin içtiği suya kadar Türkiye’den akp’nin izni ile gittiğini biliyorken ağzınızı bile açmadınız sustunuz hatta alkışladınız!

Neden?
Çünkü;
Aynı merkez üs, susmanızı istiyor ve sizi kandırıyordu. Erbakan Hoca’ya “Ergenekoncu dediniz, CHP’ye hizmet ediyor dediniz, yaşlı, bunak, yeşil kominist” gibi sözler ettiniz.

Sonra da çıkıp ”Bu ülkede sadece bir kişinin Fetöyle bağlantısı olmamıştır, O da Rahmetli Erbakan hocadır” dediniz ama, yine de sövmeye de devam ettiniz.

Çünkü üssünüz sizden bunu istiyordu. İsrail mallarının iliklerimize kadar girdiğini, tohum yasasıyla geldiğimiz durumu, faizin doruk yaptığını ve herkesin magdur olduğunu, ekonominin nasıl da çökertilmeye çalışıldığını defalarca gördünüz.

Zinanın serbest sayılmasıyla fuhuşun arttığını, aile yapısının alt üst olduğunu, uyuşturucuyu, alkol ve eşcinselliğin getirdiği son duruma bakar kördünüz ama, hiç oralı olamadınız, üç maymunu oynadınız.

Çünkü etrafındakiler sana Diriliş ve Payitaht ile Osmanlı’yı gösterip, borçla yapılan yolları, şehir hastanelerini, zarar eden köprüleri, satılan arsa, liman, savunma sanayi, haberleşmeyi, borsa ve dahasını, saklıyor, susmanızı emrediyordu.

Amerika ve Nato ”Arap Baharıyla” başlayan Irak, Libya ve mısırla devam eden Suriye’ye kadar milyonlarca cana kıydığını gördünüz ama, Sustunuz!

Saddamın idamına, Mursinin mahkemelerde ceza evinde can vermesine çıtınız çıkmadı.

Çünkü;
1930’ların CHP’sinin yaptıklarını hatırlatan, korkutan ve ona göre senden rahatça oy alan da aynı akıl böyle istiyordu.

Ama aynı akıl hiç bir zaman Erbakan’ın kısa iktidarında bile neler yaptıklarından kaybetme korkusuyla bahsetmiyordu.

AB’nin uyum yasalarını, ılımlı İslam’ı, LBGT’yi, defalarca sunulan, imzalatılamayan ama, imzaladığınız ikiz yasaları da,

siyonist uşağı akıl, bunları görmemenizi söylüyordu.

Mavi Marmara’nın üç beş kuruşa peşkeşini hatta alınan paraların bile hak edenlere verilmeyişini de biliyor olmanıza rağmen görmezden geldiniz sustunuz…

Artık kendine gelsen be iktidar partili kardeşim.
Siyonistlere uşaklıktan kurtulsak,
kendi ayaklarımız üzerine bassak,
üretsek,
ülkeye, halka sahip çıksak,
bir şeyleri satmasak dışarıdan satın almasak,
hasılı uşaklıktan kurtulsak olmaz mı?
Artık birilerini kötü yaftalarla yaftalamayı bıraksan da gerçeği görmeyi denesen!

Hiç bir şey için geç kalınmış değildir.

Yarın Huzur-u İlahi’de hesabını veremeyeceğimiz şeylerden uzaklaşsak, Ruzi Mahşerde bizi siyasi liderlerin değil,
salih amellerinin cennete götüreceğini hatırlasak,
iftiradan kaçsak ha, yetmez mi?

Ölüm ani Dünya fani be kardeşim Uyan artık.
Biz, Milli Görüşçüler olarak, Saadet Partisi olarak;
uyarılara hep devam edeceğiz.
Allaha töve edip yarınını kurtar, biz burada olacak dönmenizi bekleyeceğiz.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!