Naim Bayırbaşı bağımsız milletvekili olacağını duyurdu

featured

Bozüyük Otogarında Metro Turizim yetkilisi Naim Bayırbaşı, gelecek seçimlerde Bilecik bağımsız milletvekili adayı olacağını bildirdi. Konu üzerinde açıklama yapan Naim Bayırbaşı “tahminlerime göre önümüzdeki 2021 yılı içerisinde bir erken seçimi göreceğiz. Ben de şimdiden vatandaşlarımıza hiç bir partiyle ilişkilendirilmeden tamamen bağımsız bir milletvekili olmak istiyorum. Benim bildiğim tek parti vardır, o da “Ne mutlu Türküm diyene” partisidir.

Bozüyük’lü hemşehrilerime şunu söylüyorum, “bu defa milletvekilini Bozüyük’ten çıkartalım. Ben buna hazırım, sizlerden biriyim, herkese eşit hizmet için varım. Milletvekili Bozüyük’ten çıkmadığı sürece hizmetler yine Bozüyük’e gelmeyecek, yine hep Bilecik’e akacak. Ben hizmet edersem ilçe ayrımı yapmaksızın her yere eşit değerde hizmet götüreceğim. ” dedi.

Bozüyük’ün sevilen simalarından olan Naim Bayırbaşı evli ve iki çocuk babasıdır. Yıllarca Bozüyük’te esnaflık yapmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!