Naci Mercan “Bozüyük için yenilik zamanı”

Halk arasında Bozüyük'lü mucit olarak bilinen Naci Mercan, Bozüyük Belediye başkanlığı adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Seçime bağımsız aday olarak gireceğini bildiren Naci Mercan "Artık Bozüyük için yenilik zamanı" dedi.

featured

Bozüyük’ün sevilen simalarından namıdiğer Bozüyüklü mucit olarak bilinen, aynı zamanda kickboks ve muay thai hocası Naci Mercan bağımsız olarak Bozüyük belediye başkanlığı için resmi başvurusunu yaptı.

Yaptığı icatlar ile Türk basınında ve ulusal televizyonlarda Bozüyük şehrimizi gururla temsil eden Naci Mercan, aynı zamanda yaptığı spor dalında Türkiye şampiyonlukları var. kickboks ve muay thai federasyonu il spor temsilcisi. Bilecik iline 3 spor branşı kazandırarak, bu branşlarda birçok gencimizi yetiştirdi.

Belediye tecrübesi de olan bağımsız belediye başkan adayı Naci Mercan, zamanında Bozüyük belediyesinde sular idaresi amiri olarak’ta görev yaptı. 12 sene esnaflık yapan Naci Mercan evli ve iki çocuk babasıdır.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!