Mustafa Aksu Milletvekili adaylık başvurusunu CHP Genel Merkezine yaptı

featured

Uzun zamandır CHP Milletvekiliği aday adaylığının tanıtım kampanyasını yürüten Mustafa Aksu, bugün Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi’ne milletvekiliği adaylığı için başvurusunu yaptı.

2023 Mayıs ayında yapılacak olan Türkiye genel seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik milletvekilliği için aday olan Mustafa Aksu, Ankara Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezine giderek adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Edinilen bilgiye göre Bilecik’ten Cumhuriyet Halk Partisi’ne Bilecik milletvekiliği için yapılan ilk adayın da Mustafa Aksu olduğu öğrenildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Mustafa Aksu, dernekler-sendikalar aracılığı ile örgütlü, eğitimli, bilinçli toplum olma, demokrasiyi ve cumhuriyet değerlerini güçlendirme çabalarını kendisine doktrin edinmiş, bu yolda Bilecik Milletvekili seçilmesi durumunda ilimiz için en iyi hizmeti sunacağını bizlere vaad ediyor.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!