Muratdere Köy halkı ormanlarının Tabiat parkı olmasını istiyor

featured

Muratdere ormanlarımız İsviçre’deki doğal güzelliklerle yarışacak cinste Allah vergisi, tabiat güzelliklerimiz ile doludur. Bölgemizdeki bu ormanlarımız niçin Türkiye ve dünyada örnek olabilecek doğal, tabiat parkı olmasın. Köylülerimiz ile birlikte aldığımız karar doğrultusunda Muratdere ormanlarımızı kısmi olarak Tabiat Parkı yapılması için kendi içimizde imza toplamaya başladık. Civar köylerimiz ile birlikte ilçemiz Bozüyük halkındanda bizlere destek olmasını istiyoruz. Özellikle her zaman yanımızda olan Bozüyük Sivil Toplum kuruluşlarınıda yanımızda olup, bizlere güç vermesini istiyoruz.

Muratdere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi başkanı Barış Kahraman yaptığı açıklamada; Bölgenin en verimli ormanlarına sahibiz. Muhtarımın dediği gibi niçin biz buraları Türkiye ve dünyaya tanıtmayalım, niçin doğa ve sağlık turizimine kazandırmayalım. Tüm kamuoyunun mücadelemize destek vermelerini bekliyoruz.

İmza toplama işlemi, pandemi ve sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde düzenlendi. Bozüyük Ertuğrul Gazi derneği başkanı Cemalettin Ateş, Bozüyük Taşeron işçileri derneği başkanı Hasan Özkan ve Bozüyük Tüketici Hakları derneği başkanı Hayrettin Sabırlı, , imza toplanırken köy halkını yalnız bırakmayarak, “her zaman yanınızdayız” diyerek destek verdiler.

Avast

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!