MHP ilçe başkanı Serdar Pehlivan’dan Muharrem İnceye okka gibi cevap

featured

BOZÜYÜK’ÜMÜZDE YAŞAYAN HER FERT BOZÜYÜK’LÜDÜR

Irkı, mezhebi ne olursa olsun, güzel ülkemiz Türkiye cumhuriyetinin hangi şehrinden gelirse gelsin, Bozüyük’ümüzde yaşayan her bir fert Bozüyük’lüdür. Bozüyük’ümüzün ekmeğini yiyen, suyunu içen ve kendisini Bozüyük’lü adleden, ben Bozüyük’lüyüm diyen, yüreği al bayrak ve vatan sevdası taşıyan herkes bizim hemşehrimizdir.

ONLAR KÜLTÜR ZENGİNLİĞİMİZE BİR TUĞLA KOYMA GAYRETİ OLAN HEMŞEHRİMİZDİR

Bu siyasetende böyledir. Biz MHP Bozüyük ilçe teşkilatı olarak böyle bakar böyle yorumlarız. Başka memleketten gelip kendi kültür, örf ve adetini yansıtan ve paylaşan herkes ilçemiz için kültür zenginliğine bir tuğla koyma gayreti içinden olan hemşehrimizdir.

SİYASİ ETNİK BÖLÜCÜLER BUNLARA DAHİL DEĞİLDİR

Sadece etnik kökenine bağlı bölücü siyaset yapmak isteyen, yahut bölücü faaliyetlerde bulunan bir örgüte yakınlığı ile bilinen siyasi partilerle yakınlığı bulunan kimseler buna dahil değildir. Hele hele bu kimliğini kullanarak bu topraklarda siyasete yön verme gayreti içinde olanlar var ise ve bu oluşumlardan faydalanan ve sırf seçim kazanmak için bunlardan medet uman var ise MHP Bozüyük ilçe teşkilatı olarak buna izin vermeyiz ve vermeyeceğiz.

VATAN AŞKI OLAN, AL BAYRAK SEVDALILARININ MEMLEKETİ

Bozüyük’ümüz bu güzel ilçemiz yüreği vatan aşkı, ayyıldızlı albayrak sevdası ile dolu değerli Bozüyük’lülerindir…

MHP Bozüyük ilçe başkanı
Serdar PEHLİVAN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!