Manisa’daki 5,4 lük deprem Bozüyük’tede hissedildi

featured

AFAD’ın verilerine göre saat 22.22’de Manisa’nın Akhisar ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şiddetli deprem Bozüyük’tede de hissedildi. Merkez üssü Manisa olan deprem İzmir, Afyonkarahisar, Kütahya, Aydın, Bursa, Denizli, Uşak ve İstanbul’da da hissedildi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgiye göre ise saat 22.22’de merkez üssü Manisa’nın Akhisar ilçesi olan 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 8.5 kilometre derinliğinde kaydedildi.

AFAD’ın Twitter hesabından Manisa’daki depreme ilişkin açıklama yapıldı.
Açıklamada, “Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, merkez üssü Musalar köyü olan 5,4 büyüklüğündeki depremde şehir merkezinde çok ciddi bir sıkıntı gözükmediğini belirterek, “Yıkılmış bina haberi gelmedi. Merkez üssü olan Musalar köyü ne ulaşmaya çalışıyoruz, kısa zamanda bilgi alacağız, inşallah ciddi bir sıkıntı olmaz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!