MADEN DOSYASI YENİDEN SAKARYA BÖLGE İDARE MAHKEMESİNDE !

featured

2 kasım 2018 Muratdere Madencilik tarafından ÇED olumsuz kararına Sakarya 2.Bölge İdare Mahkemesine yapılan itiraz şirket aleyhine sonuçlanmıştı , ancak maden şirketi tarafından bir üst mahkemeye başvurarak mahkeme tarafından incelenmiş ve mahkeme sonucunda tekrar Sakarya 2. Bölge idare mahkemesine dosya gönderilmiş ,bu kapsamda 16 .05.2019 günü mahkeme heyeti Muratdere köyüne gelerek proje sahasını incelemede bulundu.

Sınırlı Sorumlu Muratdere köyü kooperatif başkanı Barış Kahraman ve Muratdere Köyü muhtarı Fazlı Çelik konuyla ilgili yaptığımız görüşmede şunları söylediler ; “Maden şirketi ne kadar uğraşırsa uğraşsın ,ormanlarımızın telef olmasına ,çevremize ,kendimize ve gelecek nesillerimize zararının dokunmasına asla izin vermeyeceğiz. Bu konuda duyarlı olan Muratdere köylülerimiz , Bozüyük halkımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile el ele karşılarına dimdik dikileceğiz” dediler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!