Lütfen artık dedikodu yapma BOZÜYÜK

featured

Emine Sugan Bakıcı yazısında “Lütfen artık dedikodu yapma BOZÜYÜK ,bir seçim atlattık ,ama seçim bitti maalesef dedikodular bitmedi. Bozüyük’ü terkedip kaçtığımız ,benim sigortamın belediyeden yatmış yalanı, bunun gibi birçok yalan yanlış haberler.

Su anda Fatih bey işinin başında ve dükkanında, alnı ak başı dik .Aile huzurumuz ise eskiden nasıl güzelse, ondan daha güzel.Çünkü 6 yıldır bize ayıracağı vakitten fedakarlık yaparak Bozüyük’e hizmet eden bir başkan ,artık evinin babası. Allah’a şükür kızlarım ve ben çok mutluyuz, Bozüyük’te nereye baksam Fatih Bakıcı’nın bir hizmeti var.

Gururluyum mutluyum ,halkın takdiri böyleymiş ,biz saygı duyduk bu saygıyı da sizlerden de bekliyoruz. Bence konuşulması gereken 6 sene içinde yapılan bu güzel hizmetler. Çalan bir başkan bu kadar yatırımı nasıl yapabilir, bir kendinize sorun lütfen.

Artık normal yaşantınıza dönün ,insanlarımız kutuplaşmaya birbirinden nefret etmeye başladı. Yorum yapmak, yalan yanlış konuşmak yeter artık! Biz Bozüyük’ü sevdik, ben de görev süresinde her zaman eşimin yanında destek oldum, ama olduğu kadar, olmadığı kader dedik. Hakkımızda hayırlısı bu dedik ve ailemizle normal yaşantımıza devam ediyoruz. Lütfen artık siz de susun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!