KENT KONSEYİ’NİN YENİ BAŞKANLIĞINA NURETTİN OYDU SEÇİLDİ

featured

Bozüyük Kent Konseyi 3. olağan genel kurul toplantısı Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu gerçekleştirdi.

Kent Konseylerinin kanunsal ve idari yapısına değinerek, asla bir siyasi gücün, merkezi hükümetin ya da yerel belediyenin siyasi güdümünde olmaması gereken bir yapı olması gerektiğini belirtti. Konuşmasının sonunda tüm adaylara başarılar dileyen Başkan Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, verimli bir dönemin olmasını temenni ettiğini söyleyerek, tüm adaylara başarılar diledi.

Konuşmasının sonunda delegeler tarafından belirlenen divan üyelerini oylamaya sunan Başkan Bakkalcıoğlu divanı belirlemesinin ardından genel kuruldan ayrıldı. Yapılan oylama ile Divan Başkanlığına Erol Baltacı, katip üyeliklerine Özen Sevgili ve İsmail Topal seçildi.

Tüm delegelerin alfabetik sırayla oy kullandığı seçimin ardından oy sayımına geçildi. Yapılan sayımda Nurettin Oydu 63 oyla Kent Konseyi Başkanlığına seçilirken, diğer adaylar Osman Tekeli 54 oy, Mustafa Aksu 7 oy aldı ve 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Kent Konseyi Başkanı’nın ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin belirlendiği seçimlerin ardından diğer adaylar yeni Başkan Nurettin Oydu’yu tebrik ettiler. Yeni dönem Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Nurettin Oydu, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, herkese teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!