Kasko ve trafik sigortasındaki düşüşü fırsata çevirin

featured

Bozüyük’te sigorta aracılık hizmetleri sunan Sigorta Tower’ın sahibi Burak Bayırbaşı konu hakkında yaptığı açıklamada şunları belirtti;
“Covid-19 pandemi süreci sebebiyle trafik sigortası fiyatlarında düşüş devam ediyor. Bunun sebebi alınan tedbirler ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ülkemiz genelinde trafik yoğunluğunun azalması ve sadece belirli saatler arasında vatandaşlarımızın trafiği aktif olarak kullanması sonucu kaza oranlarında düşüş yaşanmakta ve risk normalin altına inmektedir.

Zorunlu olarak yaptırılması gereken trafik sigortası ve isteğe bağlı olarak yaptırılan kasko fiyatlarındaki düşüşlerde biraz olsun aile bütçesine katkıda bulunulması ve riskin azalmasıda göz önünde bulunarak fiyatlarda düşüş gerçekleşmiştir.

Ayrıca internet üzerinden satın alınan trafik poliçesi, kasko vb sigorta işlemlerinizde kredi kartı bilgilerinizi güvenilir olmayan sigorta siteleriyle paylaşmamanız konusunda sizleri uyarmak isteriz.

Çevremiz de farkında olmadan internetten sahte poliçe satın alıp trafik kontrol noktalarında veya kaza anında sigortanızın olmadığı ortaya çıkabilir ve bu sebeple mağduriyet yaşayabilirsiniz. Sizleri arayarak trafik poliçesinde indirim var, kampanya var, kelimeleri kullanarak arayanlara itibar etmeyiniz. Güvendiğiniz yerlerden sigorta yaptırınız, uyarılarımız sizlerin kaliteli güvenilir hizmet almanız içindir” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!